Gå til sidens indhold

Få hjælp til jobsøgningen

Er du gået i stå med din jobsøgning, eller mangler du ny inspiration? Kan du ikke finde den rigtige jobdatabase til dig som akademiker? Bliver du ikke indkaldt til samtaler på dine ansøgninger?

Det kræver forberedelse at finde det rigtige job, og der er hjælp at hente i DDD. Vi har et indgående kendskab til arbejdsmarkedet og stor indsigt i, hvordan medlemmernes faglige profiler sættes i spil.

I menuen til venstre kan du klikke dig videre til en række gode råd til din jobsøgningsproces. Både om at finde det rette job, skrive en ansøgning og et CV og om at tage til jobsamtale.

Jobsøgning via Akademikernes A-kasse

Når du er jobsøgende, kan du gøre brug af Jobmatch, som er et tilbud fra Akademikernes A-kasse. Tilbuddet henvender sig også til virksomheder, der ønsker at ansætte en akademiker.

Det direkte match mellem kandidat og job går via Akademikerbasen. Akademikerbasen er en akademisk CV-database udviklet i et samarbejde mellem AC og de akademiske a-kasser. Akademikerbasen er konsulenternes søgedatabase og vigtigste formidlingsværktøj, når der skal matches jobsøgere med arbejdsgivere. Det kan derfor være din direkte vej i job at lægge dit CV ind i basen.

Aktuelle jobs for dyrlæger

Som medlem af DDD kan du få automatisk besked, når der er nye jobopslag på DDDs hjemmeside. Stillingerne annonceres i såvel Dansk Veterinærtidsskrift (DVT) som på hjemmesiden. 

Se stillingsannoncer