Gå til sidens indhold

Individuel coaching

Få hjælp til at finde frem til dine mål og ønsker.


Gennem DDDs samarbejdspartner Karriere+navigation har du mulighed for at arbejde sammen med en professionel og erfaren karrierecoach, der sammen med dig finder frem til dine mål og ønsker.

Din karrierecoach vil gennem en række telefonsamtaler sørge for, at du kommer helt til bunds i dine karrieredrømme og karriereønsker. I vil arbejde med flere af de redskaber, som er på Karriere+navigation - herunder SWOT-analysen, livslinien, netværksanalysen eller hvad du og din karrierecoach bliver enige om, er mest relevant for netop dig.

Karrierecoachingen kan planlægges så den passer præcis ind i din kalender og kræver ikke transporttid, når det foregår via telefon eller internet (skype).

Karriere+navigation tilbyder karrierecoaching til en helt unik pris enten med en enkelt eller med 3 coachingsamtaler i et aftalt forløb.

Se yderligere information om muligheder og priser her.

Er du interesseret i en karrierecoaching samtale, så send en mail til info@karrierenavigation.dk

Tilbud via Copenhagen Coaching Center

DDDs medlemmer tilbydes individuel coaching hos Copenhagen Coaching Center copenhagencoaching.dk til særpris via medlemskabet af DDD.

Alle priser er eksklusive moms og eventuel transport. Coaching kan også sagtens foregå andre steder end i København.

Individuel coaching tilbydes inden for bl.a. ledelse, karriere og stress. Coachingen forestås af veluddannede coaches med akademisk baggrund. Se oplysningerne om tilknyttede coaches mv. på copenhagencoaching.dk.
 
Medlemstilbuddet er også åbent for DDDs samarbejdspartnere JA og DSL på samme vilkår.
 
Uanset om det er arbejdsgiveren eller den enkelte selv, der betaler, er det til medlemspris, hvis den coachede er medlem. Altså kan arbejdsgiveren nyde godt af rabataftalen ved at sende dig som medlem af DDD til arbejdsgiverbetalt coaching inden fx karriere, ledelse eller stress.

Hvis du ønsker at gøre brug af tilbuddet, så kontakt konsulent Andreas Bering, Copenhagen Coaching Center, Strandvejen 60, 5. sal, 2900 Hellerup. E-mail: ab@copenhagencoaching.dk, telefon 4014 9292.

For at udløse særprisen skal du huske at oplyse, at du er medlem af DDD samt navn, medlemsnummer eller CPR-nummer.
 
Ønsker du yderligere oplysninger eller har spørgsmål til tilbuddet, så kontakt karriere- og kompetencekonsulent Hanne Jensen i sekretariatet hj@ddd.dk eller telefon 3321 2800.