Gå til sidens indhold

Få et servicetjek af din karriere

shutterstock_697122532.jpg

Hvornår har du sidst brugt tid på at overveje dine karrierevalg? På at gøre status over, hvad du har opnået af resultater i dit nuværende job? På at konkretisere, hvilke kernekompetencer du har lige nu? På at forstå dine netværk og hvordan de kan hjælpe dig med job og udvikling?
 
Når du skal forholde dig til din karriere, har du en fordel som medlem af DDD. Du kan blive plusmedlem af Karriere+navigation - og derved opnår du gratis de mulighedere og tilbud, som andre skal betale et abonnement for.
 
Karriere er ikke kun et spørgsmål om at stige i graderne, men endnu mere om at være bevidst om din værdi på arbejdspladsen og på arbejdsmarkedet.
 
På hjemmesiden Karriere+navigation kan du få ny inspiration. Dette medlemstilbud omfatter bl.a. adgang til gratis karriereværktøjer, karrierehistorier fra mange forskellige brancher, boganmeldelser samt rabat på coaching, værktøjer med individuel tilbagemelding samt kurser og workshops.

Få adgang til dine fordele 

For at få adgang til disse ydelser er det vigtigt, at du registrerer dig som medlem på den særlige tilmeldingsside på Karriere+navigation. Det er gratis for dig som medlem af DDD og ganske uforpligtende.

Sådan gør du:

Gå ind på hjemmeside www.karrierenavigation.dk og tryk på "Bliv medlem". Herefter vælger du DDD som din organisation.

Klik på linket "Klik her og skriv kode" – og udfyld feltet med koden KADDD2019 og tryk "Anvend".

Du skal herefter blot udfylde dine informationer såsom brugernavn, password, e-mail osv. Husk at sætte flueben i boksen vilkår og betingelser og til sidst klikke på den blå "Tilmeld"-knap.

Du kan nu via "Din medlemsside" tilgå alle værktøjskasser og værktøjer.

Kontakt

Hanne Jensen
Afdelingschef Kommunikation & Kompetence samt Markedsføring, IT og Digitalisering, cand.scient., ph.d