Gå til sidens indhold

Hvorfor skal du blive medlem?

Den Danske Dyrlægeforening er din faglige forening, der hjælper dig gennem hele dit arbejdsliv - lige fra du begynder på dyrlægestudiet til du går på pension.

medlem11.JPG

 

Den Danske Dyrlægeforening arbejder for at sikre dine og andre dyrlægers faglige og fagpolitiske interesser. Det gør vi ved at ved at søge indflydelse på lovgivning, der har betydning for dit arbejdsliv – uanset om du arbejder med levende dyrs sundhed, fødevaresikkerhed, veterinær administration, forskning, undervisning, lægemidler eller biomedicin.

Et vigtigt mål med det fagpolitiske arbejde er at fremme dyrs og menneskers sundhed og velfærd, samt at medvirke aktivt til gode arbejdsvilkår for medlemmerne.

Vi har et indgående kendskab til dyrlægernes  arbejdsmarked, og er specialister, når det handler om dyrlægers særlige udfordringer - hvad enten du arbejder i det offentlige, det private eller er selvstændig.

Vores mål er at at skabe grundlaget for et godt og solidt fodfæste på arbejdsmarkedet, herunder gode løn- og ansættelsesforhold og nye jobmuligheder.

Enhedsforening for alle dyrlæger

Den Danske Dyrlægeforening er en hovedforening, der omfatter medlemmer af dyrlægernes forhandlingsberettigede foreninger: Ansatte Dyrlæger Organisation (ADO) og Dyrlægevirksomhedernes Arbejdsgiverforening (DA).

Derudover er DDD organiseret med seks faggrupper, der sammen med hovedbestyrelsen danner det veterinærfaglige grundlag for DDDs holdninger og politikudformning.

En anden væsentlig del af Den Danske Dyrlægeforenings organisatoriske netværk er regionalforeningerne. Her mødes dyrlæger lokalt, og fokus er rettet mod såvel det faglige, det organisatoriske som det sociale.

Masser af fordele til dig

Som medlem har du også adgang til:

  • Billige forsikringer
  • Fagbladet Dansk Veterinærtidsskrift leveret på din privatadresse
  • Deltagelse i DDDs netværk
  • Et bred vifte af kurser og efter- og videreuddannelse
  • Kontante medlemsfordele
  • Legater og støtte.

...og meget mere.

Næsten alle dyrlæger i Danmark er medlem af Dyrlægeforeningen. Tilsammen skaber vi et stærkt fagligt fællesskab.

Læs mere om medlemskab