Gå til sidens indhold

Billig forsikring

TRYG Gruppeforsikring

Den Danske Dyrlægeforening kan i TRYG gruppeforsikring tilbyde private forsikringer på favorable vilkår. Et konkret tilbud bestilles direkte hos TRYG Gruppeforsikring enten via e-mail gruppe@tryg.dk eller telefon 7033 2525.

Forbedrede forsikringer på vej 

Gruppeforsikringsaftalen er en solidarisk ordning for medlemmerne, men forsikringer, tegnet inden for de sidste år, er sket på nye og bedre betingelser. Og nu vil TRYG gerne have samtlige medlemmer over på disse forbedrede betingelser. Dermed vil ALLE medlemmer fremover have ens produkter - uanset hvor længe de har været i ordningen.

Det vigtigste budskab mht. ændringerne er, at gruppeaftalens samlede præmier som helhed ikke vil stige - nogle vil få en mindre stigning andre et mindre fald. Stigningerne skyldes også forbedrede dækninger.

TRYG har sendt ændringerne af sted til de fleste af vores medlemmer. De sidste vil modtage brev herom i den kommende tid. I brevet fra TRYG vil der komme en oversigt over justeringerne på priserne, ligesom der vil komme en brev for hver produkt de har, som beskriver de enkelte ændringer.

Du kan se forsikringsordningerne her: www.tryggruppeforsikring.dk 
 
Studerende tilbydes forsikringer gennem de studerendes organisation VeterinærMedicinsk Forening (VMF).

Erhvervsforsikringer

Dyrlægevirksomhedernes Arbejdsgiverforening/Den Danske Dyrlægeforening har i samarbejde med forsikringsmæglerfirmaet Willis og forsikringsselskabet TRYG om nødvendige og mulige erhvervsforsikringer.

Læs mere

​Favorabel forsikring til studerende

Nu er det endnu billigere at tegne forsikring i TRYG gennem Den Danske Dyrlægeforening. Den nye aftale med TRYG (se prisliste i listen til højre) betyder, at priserne matcher de billigste forsikringer på markedet for studerende.

Ønsker du at tegne en forsikring, skal du være medlem af VMF og tage direkte kontakt til TRYG. Har du allerede en forsikring i TRYG, skal du kontakte dem for at få beregnet en ny pris.

Se prisliste