Gå til sidens indhold

Gode rabatter

Forbrugsforeningen af 1886

Som medlem af DDD kan du blive medlem af Forbrugsforeningen og få glæde af de mange fordele, som foreningen tilbyder.

Forbrugsforeningen giver medlemmerne mulighed for at købe ind og spare penge. Hver gang du benytter foreningens betalingskort i et af de mere end 4.500 steder, som foreningen samarbejder med, optjener du bonus - normalt 9 %. Jo mere kortet bruges, desto mere bonus optjener du.

En gang om året får alle medlemmer tilsendt Forbrugsforeningens Bonus Guide med oplysning om alle de forretninger, de kan handle i, og hvor meget bonus de kan opnå i hver enkelt forretning.

Flere oplysninger om medlemskab og indmeldelse hos www.forbrugsforeningen.dk

DME

Få rabat på kurser hos DM Efteruddannelse

DDD har et samarbejde med DM Efteruddannelse (DME). Samarbejdsaftalen betyder, at du kan deltage på alle DMEs korte kurser til medlemspris. Desuden er der mulighed for at deltage gratis i DMEs fyraftensmøder. Du har også mulighed for deltage i DMEs kompetencegivende kurser, hvor der dog ikke opereres med differentierede priser. 

Medlemmer af Den Danske Dyrlægeforening kan deltage på alle kurser til medlemspris. Er du interesseret i at tilmelde dig et af DMEs kurser skal du notere i bemærkningsfeltet på din tilmelding, at du er medlem af DDD.